Tel.:
China Schurende Doekbroodjes fabrikant
WEEM Abrasives

Professionele Met een laag bedekte Schuurmiddelenfabrikant

Thuis

WEEM Abrasives

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7

WEEM Abrasives

WEEM-de Schuurmiddelen is een professionele fabrikant van uitstekende kwaliteit met een laag bedekte schuurmiddelen. WEEM-de Schuurmiddelen wordt eerst gevestigd in Guangzhou, met de ontwikkeling van decennia en de groei van zaken, bezitten wij een jumbofabriek en een omzettend centrum in Guangdong, ook opstellingstakken in Canada, bureau en pakhuizen in Nieuw Zeeland, Australië, en Amerika.

Onze zorgvuldige keus van premiematerialen, belangrijk productiemateriaal en de verfijnde productietechnologieën laten ons toe om hoogste kwaliteits schurende producten te vervaardigen.

 

Materiaal:

De belangrijke laag schurende productielijn en de technologie van G.T. Engineering verzekeren de beste kwaliteit van Jumbo.

Doek het eindigen de lijn en de technologie zijn ook in gebruik om de stabiliteit van onze doekproducten te verbeteren.

 

De schuurmiddelen

Onze schurende producten zijn beschikbaar in vorm van jumbobroodjes, riemen, broodjes, schijven, passen de bladen en zelfs schuurmiddelen aan.

 

Jaren van succesvolle ervaring in de met een laag bedekte schuurmiddelenindustrie, moeten wij trots hoogte - kwaliteitsschuurmiddelen die voor paneel/raadsoppervlakte verstrekken, het houten werken, metaal, auto schurende producten aan concurrerende prijzen schuren.

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Andere

Merken : WEEM

Aantal werknemers : >100

Jaarlijkse omzet : >50 Million

Opgericht Jaar : 1994

Export pct : 50% - 60%

geschiedenis van het bedrijf

Wij zijn self-learning fabrikant van uitstekende kwaliteit met een laag bedekte schuurmiddelen. Markt eerst, cliënt behoefte georiënteerd R&D ons leiden tot het ontwikkelen van ons product, en het groeien weg die. Stap voor stap, zijn wij groeien, begonnen als handelaar dan wordt de verbetering aan convertor, definitief fabrikant.

 

Eerst, voerden wij hoogte - kwaliteitsschuurmiddelen van het Duits in China in, en begonnen een markt, dan beweging aan convertor. Wij nodigden specialist van Duitsland uit om ons op te leiden om schurende riem om te zetten, en te zijn eerste in China hoogte kunnen omzetten - kwaliteits brede schurende riem en gesegmenteerde riem.

Met onze infieldervaring rijker, en onze kennis die van met een laag bedekte schuurmiddelen die dieper worden worden, verbonden wij kracht met belangrijke met een laag bedekte schurende fabrikant in China. OEM ons eigen merk - WEEM. Jarentoewijding op het gebied die, hebben wij het krijgen van beter begrip van het schuurmiddel in de behoefte van de cliënt werken. Wij hebben zeer nauw het samenwerken met cliënten om het eindproduct te ontwikkelen en te stemmen. Door dat te doen hebben wij gedaan en blijven doend een zeer goed werk op dit gebied.

Aan volledig achtervolging ons idee, hebben wij vestiging onze eigen jumbodiefabriek in Ruyuan-Stad, Guangdong wordt gevestigd. Van bij het begin plaatsen wij het om hoge norm te zijn, door productielijn van G.T.-Techniek (vroegere IMT, Italië) te introduceren.

Onze zorgvuldige keus van premiematerialen, belangrijk productiemateriaal en de verfijnde productietechnologieën laten ons toe om hoogste kwaliteits schurende producten te vervaardigen.

 

bedrijfsdiensten

Wij vervaardigen met een laag bedekte schuurmiddelen: de jumbobroodjes, riemen, broodjes, schijven, bladen en passen zelfs schuurmiddelen voor speciale behoeften aan gebruik in het schuren van, het malen van, het mengen van, het beëindigen van en het oppoetsen van toepassingen aan. De combinatie verscheidene mineralen, harssystemen en steunen resulteert in een grote verscheidenheid van producten om aan eisen ten aanzien van gebruik op de meeste oppervlakten te voldoen. Beschikbaar zoals: Aluminiumoxyde, Ceramisch, Siliciumcarbide, Zirconiumdioxyde, enz.

Wij verstrekken ook in gebiedsadviseur, die rijke ervaring in het schuren hebben, om cliënt te helpen probleem behandelen aangaande het schuren van, of het krijgen van oppervlaktekwaliteit.

 

 

Bedrijfteam

Wij hebben bekwaam en specifiek R&D-team, jonge en energieke productieteam, actieve en ervaren verkoopteam om onze cliënten te dienen.

Ons doel: om hoogte - kwaliteitsproducten en de superieure diensten aan onze over de hele wereld klanten te verstrekken.

 

 

 

WEEM Abrasives
Het Zuiden van Fuyuanavenu, Yinbin-Road, Ruyuan-stad, Shaoguang-Stad, Guangdong, China
Tel.:86-750-85363399
Privacy Policy China Van Goede Kwaliteit Abrasive Cloth Rolls Leverancier. Copyright © 2013 - 2019 weem-abrasives.com. All Rights Reserved.